Online ügyintézés

I. Távazonosítás- ügyvédi ellenjegyzés távolból


Szerződéskötés otthona kényelméből. A Magyar Ügyvédi Kamara lehetővé tette az ügyvédek számára, hogy eljárjanak olyan jogi ügyekben, amelyekben bármely okból eredően (betegség, földrajzi távolság stb.) az ügyfélnek nincs lehetősége vagy számára nehézségbe ütközik személyesen megjelennie. A távazonosítás segítségével nem szükséges a személyes találkozás és megjelenés. Az okirat előkészítése során az egyeztetés e-mail-en, illetve telefonon keresztül történik. A távazonosításhoz a személyes okmányaira minden esetben szükség van a kötelező azonosítás elvégzése okán.

 

Milyen technikai feltételek szükségesek az Ügyfelek számára?


 internet
 Skype szoftver (bármely operációs rendszerre kiadott, 8.50.0.38 vagy újabb verziója)
 nyomtató, amely alkalmas a szerződések ügyfél általi, jó minőségű kinyomtatására (amennyiben ez nem biztosított, az iratokat postai úton küldöm meg az Ön részére)


A távazonosításról bővebb tájékoztatást itt olvashat: https://www.mük.hu/tavazonositas


II. Online konzultáció


Akár jogi tanácsadásra, személyes egyeztetésre, akár szerződésekkel, egyéb jogügyletekkel kapcsolatos vitás kérdések megbeszélésére van szüksége, biztosítom Önnek a távoli intézést, mely gyors, rugalmas, időtakarékos és hatékony megvalósítást tesz elérhetővé. A telefonos megbeszélés, e-mailen történő levelezés mellett ugyanis közvetlen videóhívással (skype, messenger) is lehetőség van konzultációra. Amennyiben online konzultációra van szüksége, kérem keressen telefonon az időpont rögzítése érdekében. Az online konzultáció időtartama alap esetben 1 óra, melynek díja előre, átutalással fizetendő.